Books, Beauty & Stuff

27 februarie, 2013

Argintiu


Hello fetele. 

Imi placeau asa de mult unghiutele mele de azi, pana m-a dezumflat cineva zicandu-mi " Ce frumoase sunt, asa ca de Craciun... tu le-ai facut?" 
Pffff! Cum de Craciun ? Eu vroiam sa fie primavaratice. Pe cuvant de pionier! E drept ca am folosit argintiu, dar mie mi se pare o culoare... sa-i zic universala, ce nu se potriveste doar de Craciun. Si de unde atata Craciun ca vine martisoru' acum. 
Ia ziceti aici la mine, primavara sau Craciun?





26 februarie, 2013

25 februarie, 2013

Scotch mani


Hey!

Bine v-am regasit si astazi. Va explic rapid ce am pe unghii: Miss Sporty 520 si scotch corat.
Se ia o rola de scotch, se coloreaza  pe bucati in nuantele dorite, se lasa la uscat (de preferat peste noapte) , se taie in formele dorite , se  lipeste pe unghii, apoi se aplica neaparat un strat de lac.   
Din pacate am uitat sa trag in poze si procedeul in sine. 

Am ales aceste culori pentru ca imi este dor de vara. 
Poate unora li se pare prea incarcat, dar mie imi place cum arata. Voi ce ziceti?


22 februarie, 2013

Indigo


Seara buna!

Va arat cam tarzior ce am purtat astazi pe unghii.
Cea de a doua poza a fost facuta cu blitz aseara, pana sa le curat pe margini.
Oja este un fel de albastru indigo metalizat, dar de retinut este ca ma pricep la definit culori la fel de bine ca la fotografiat. :D
In poze nu am reusit sa surprind prea bine culoarea reala. 

21 februarie, 2013

Leopard


Hello!
Pentru astazi am ales un imprimeu leopard.  De-a lungul timpului am realizat acest model  in diferite culori, dar cel mai mult imi place in aceasta varianta. 


Am folosit Avon Nail Pro Golden Vision,  Deluxe Chocolate.
Pentru negru am vrut sa folosesc Kallos Nail Art  luat duminica, dar am o mare dezamagire. Liniile trasate sunt „transparente” rau. Trebuie insistat deasupra de minim 3 ori pentru un negru inchis.  Asa ca am folosit oja neagra clasica. Este a doua oara cand il cumpar,iar data trecuta nu am patit asa ceva. 


20 februarie, 2013

Vreau primavara


Hei, fetele cochetele, toate bune?

Mie  imi este gandul la primavara. Vreau sa vina o data  caldura. Sa simt miros de frezii si zambile.  Sa pot pantofi.  Sa vina mai repede 1 si 8 martie. Sa ma bucur de martisoare finute. :D 


Pana atunci, eu continui sa iau in serios acest blog ca doar nu l-am facut degeaba si va las cu imaginile a ceea ce port astazi pe unghii. 

 Am folosit Classics 240 si oja neagra de aici. Si da, stiu ca nu ma pricep deloc sa fac poze. :D

18 februarie, 2013

Ce-mi doresc sa vad in aceasta viata - episodul III



Republica Africa de Sud
Este situata in extremitatea sudica continentului Africa si are 2.798 km de coasta marina. Este o tara multi-etnica cu diverse culture si limbi dintre care 11 limbi  oficiale sunt recunoscute in Constitutie. Engleza este a cincea cea mai vorbita limba desi este cea des utilizata in viata publica si comerciala.
Aproximav 80% din polulatia Africii de Sud sunt negri.

Inainte de colonizarea europeana, teritoriul Africii de Sud a fost populat de triburi de bosimani, hotentoti si apoi de bantu. 

Este impartita in 9 provincii, impartite la randul lor in 52 de cartiere, 8 metropolitane si 44 municipii rationale. Cele din urma sunt si ele impartie in 226 de municipalitati locale.
Una dintre provincii este Western Cape avand capitala Cape Town. 

Cape Town
Este al doilea cel mai populat oras  dupa Johannesburg  si  capitala legislativa a Africii de Sus aici fiind localizate Parlamentul si institutiile legislative ale statului.
Primele vizite ale europenilor s-au facut in secolul 15. Pana atunci nu exista nici certitudine ca altcineva ar fi ocupat orasul. Nu exista nici un fel de istorie scrisa, orasul fiind pentru prima oara mentionat in  1486 de catre exploratorul Bartolomeu Dias.

Orasul a  fost dezvoltat de catre compania olandeza East India in jurul anului 1652 fiind port pentru navele  olandeze ce opreau sa alimenteze  cu provizii.

In prezent este recunoscut pentru portul sau, rezervatia Cape Floristic Region,  pentru stancosii Munti Table, dar si pentru promotoriul Cape Point,   fiind astfel  cea mai populara destinatie turistica din Africa de Sud. 

Gasim aici si plaje ce ofera senzatii ce nu mai pot fi traite in alte parti ale lumii. Puteti vizita zilnic mai multe plaje fiecare avand o alta clima si o alta atmosfera.   Temperaturile variaza de la reci la calde in functie de zona. Sunt ape a caror temperatura nu depaseste 13 grade Celsius si te poti imbaia  in apropierea unei colonii de pinguini. Localnicii ofera o gama larga de distractii. 

Orasul ofera de asemenea locatii de neuitat: Stadionul Green Point,  promenada Victoria and Albert, peste 100 de galerii de arta  si cel mai important monument istoric al tarii, Castelul Bunei Sperante, cea mai veche cladire din tara si un loc care ilustreaza istoria orasului.  Tot aici putem incadra si bucataria sud - africana.

O excursie in muntii Table trebuie neaparat sa cuprinda si gradina botanica Kirstenbosch ce are o suprafata de 528 hectare.

 In afara coastei se afla Insula Robben numita si 'Alcatraz-ul' african, acolo unde Nelson Mandela a fost inchis timp de 20 de ani. 
Parlamentul



Parcul National Kruger
Situat in nord- estul Republicii Africa de Sus, este una dintre cele mai cunoscute rezervatii naturale ale lumii. A fost intemeiat in 1895 de catre Paul Kruger, presedintele de atunci al republicii Transvaal. Denumit initial Sabi a primit titulatura de Parcul National Kruger in 1926.

Este una dintre cele mai bine cotate locatii de safari din lume oferind 19.485 kilometri patrati de savana intacta, rauri si lacuri, paduri, dealuri si zone aride ce adapostesc 517 specii de pasari, 147 specii de mamifere,  144 specii de reptile (inclusiv 3000 de crocodili). Parcul detine si un numar urias de elefanti, 12.000 de exemplare, in ciuda faptului ca nu poate sustine mai multe de 8.000 de astfel de mamifere.

Este imaprtit in patru mari zone de vegetatie distincte.
In partea sudica gasim cea mai luxurianta vegetatie, datorita cantitatii mai mari de precipitatii, iar printre speciile de animale ce pot fi admirate aici, se numara rinocerii albi si negrii, elefantii si leii.
Zona centrala este dominata de mai multe animale salbatice, mai mult de jumatate din populatia de lei a parcului se regaseste aici. In afara de lei se gasesc zebre, antelope si bizoni.
Zona Nordica este cea mai saraca in vegetatie, fiind preferata de hiene si caini salbatici.

Parcul dispune de 7 intrari iar accesul cu arme de foc este interzis.





Durban
Este situat in partea de vest a  Republicii Africa de Sud, in provincia KwaZulu – Natal.  Este cel de al treilea mare oras dupa Johannesburg si Cape Town, avand si cel mai aglomerat port din Africa de Sud.
Dovezile arheologice arata ca zona a fost locuita pentru prima oara in anul 100.000 i.Hr. . Dovezi scrise au aparut dupa descoperierea exploratorului Vasco da Gama si numita de acesta Natal.

Primii europeni au sosit in 1924, fiind un grup de 25 de barbati condusi de locotenentul F.G. Farewell, acesta fiind insotit de aventurierul Henry Francis Fynn. Acesta din urma s-a imprietenit cu regele Zulu, Shaka, dupa ce l-a ajutat sa se recupereze dupa o rana adanca, suferita in urma unei lupte.  In semn de recunostinta, regele Shaka i-a oferit in dar 30 de mile de coasta. Si astfel a luat nastere orasul numit d’Urban. 

Astazi, orasul este raiul celor ce iubesc soarele si apa oferind peste 4 km de plaja si promenada. Numite Golden Mile, plajele sunt una dintre cele mai cautate destinatii turistice din Africa de Sud.

Ceea ce il diferentiaza de alte orase ale Africii de Sud este diversitatea sa etnica. Mai mult de jumatate din locuitori sunt zulusi, o minoritate importanta este de origine indiana, in timp ce europenii reprezinta mai putin de o zecime din locuitori. 

La capatul sudic al Gloden Mile se afla Parcul Maritim uShaka unde gasim si cel de al cincelea, cel mai mare acvariu din lume.

La 30 de minute de oras se afla Valea Celor O Mie de Dealuri. Zona a gazduit populatia Zulu de sute de ani, iar in prezent acestia traiesc in continuare acolo cu stilul lor de viata traditional.

Alte atractii turistice: Gradina Zoologica Fitzsimon ce detine peste 120 de specii diferite de serpi, broaste testoase, iguana si crocodili. 
Rezervatia Naturala Umtamvuna detine aproximativ 1300 de specii de plante. 

In 2010, Durban a fost una dintre gazdele FIFA World Cup cu Moses Mabhida Stadium. 


VA URMA

13 februarie, 2013

11 februarie, 2013

Magnetic


Pentru astazi am vrut sa incerc si oja magnetica luata o data cu aceastaMai am inca un verde ce-si astepta randul.
Cea de astazi este numarul  003 si am combinat-o  cu Golden Rose 46.

O sa va rog sa faceti abstractie de faptul ca in poze, unghiile arata de parca nici nu au fost curatate pe margini.  

V-am pupat!



08 februarie, 2013

Review - Hofigal Crema antirid cu Q10

Eu am avut intotdeauna o piele extrem de uscata si totusi in timp spre marea mea disperare s-a format zona T. De ce? Nu stiu, poate din cauza greutatii. Inainte de a ajunge in aceasta situatie foloseam creme cat mai grase pentru a elimina senzatia neplacuta oferita de pielea uscata, iar acum trebuia sa gasesc ceva care sa multumeasca tenul mixt. Precizez ca vizibil nu exita nici o diferenta, pielea nu este mai lucioasa in acele zone. In afara de mici cosuri nu stiu ce sunt aceia pori mariti sau puncte negre. 

Dupe 30 de ani se spune ca putem incepe sa folosim o crema de fata antirid si una din cele spre care m-am indreptat a a fost aceasta de la Hofigal. 
O folosesc zilnic, dimineata si seara, iar spre marea mea multumire inca de la inceput a contrabalansat pielea foarte uscata cu zonele mai grase. 
E drept ca pe timp de iarna dupa dus mi se intampla sa ma mai tina pielea, dar atunci cand patesc asta mai aplic inca o data crema. Nu cred ca este corect, dar sunt multumita de cum arata tenul de cand folosesc aceasta crema. Poate intre timp voi gasi o alta solutie, dar pana atunci e bine si asa. 
Se stie ca o mare proble a tenului uscat sunt ridurile. Ei bine acesta crema reduce vizibil ridurile, liniile fine de expresie si lasa pielea neteda si ferma. Nu stiu cum se comporta asupra ridurilor adanci si sper ca folosind-o in continuare sa nu ajung sa aflu.

Textura nu este deloc grasa, intra rapid in piele, iar mirosul este placut. 

Este disponibila la cutiuta de 50 mg sau monodoze (30 buc). Eu am cumparat-o doar la cutiuta pentru ca mi se par incomode monodozele. Folosesc vara tot de la Hofigal un gel contra tantarilor la monodoze si nu ma impac deloc cu ele.

Partea care nu imi place este capacul cutiutei. Se sparge foarte repede. Este facut dintr-un plastic prost si dupa ce ai desfacut cutiuta de cateva ori ai ramas cu el bucati in mana.
Ramane pe cutiuta doar o protectie, tot din plastic, dar care nu se strange. Am trecut peste acest mare inconvenient doar pentru ca sunt foarte multumita de crema. 
Pretul este de aproximativ 10 lei si poate fi gasita in magazine gen plafar.  



07 februarie, 2013

Gradient nails


Salutare fetele!

Astazi port manichiura gradient. Super simplu de facut. De cand am descoperit acest procedeu l-am realizat in diverse culori. Acum am folosit Avon Modern Mauve si Natty Orkide 434 iar  deasupra un sclipicios de la Gabrini. 
Mi-a parut rau ca l-am folosit pentru ca matuieste urat oja peste care este aplicat. 
Am remediat cu lacul Orkide cel luat ultima oara pe care il folosesc ca top-coat. 

A doua imagine este foarte aproape culorile reale. 


06 februarie, 2013

Liebster Award

Prima mea leapsa.  Iuhuhu!
Multumesc Mademoiselle Zaria!




Avem si niste reguli care suna cam asa:

1.Numeste si multumeste persoanei/blogului care ti-a acordat premiul;

2.Scrie 11 lucruri despre tine, ca daca tot ne-am imprietenit prin intermediul blogului,trebuie sa ne stim mai bine, nu?

3. Răspunde la întrebările adresate de cel care te-a nominalizat și formulează un set nou de 11 întrebări pentru cei pe care îi nominalizezi;

4.Nominalizeaza 9 blogarite pe care le admiri si care au mai putin de 200 de followers si premiaza-le;

5. Anunta-le acest aspect pe pagina lor ;


Multumesc inca o data Mademoiselle Zaria

11 lucruri despre mine
1.  Imi place curatenia si sa tin hainele in dulap la linie. Daca intrebi persoanele din jurul meu iti vor spune ca am o obsesie. Sa nu le crezi, este doar o placere. Si plus de asta, nici nu reusesc intotdeauna sa pastrez astfel.

2.  Visez la niste unghii lungi, dar nu cred ca le voi avea vreodata datorita unor probleme ce tin de tiroida. Singura data cand am avut unghii lungi lungi a fost la nunta cand mi-am pus tipsuri si am avut un french simplu

3. Ascult rock, dar nu sunt rockerita sau cel putin nu arat si nu ma port ca una. Pur si simplu imi place

4. Sunt casatorita cu un barbat pe care l-am iubit din prima clipa cand l-am intalnit

5. Imi doresc sa fiu din nou...poate nu schiloada ca nu i-ar placea sotului meu, dar mai slaba in orice caz. Sa nu va inchipuiti ca sunt imensa. Mie imi place sa spun ca sunt pufoasa. Tiroida, dat-o vina...

6. Mi-ar fi greu sa traiesc fara computer si internet. Pe bune, m-as plictisi exagerat.  Nu zic ca nu m-as obisnui, dar daca vreti sa ma chinuiti luati-mi laptopul din fata.

7. Port in geanta cateva cutite, am unul chiar si in portofel. Si nu, nu sunt periculoasa. Chiar imi sunt utile. Poate o sa fac o data o postare pentru ele.

8. Am avut un perus care era ca si copilul meu. A murit acum 4 ani si ceva, iar eu inca suspin dupa el. 

9. Imi place sa fac cadouri, dar sa si primesc. Ca trebuie sa cumpar pentru vreo onomastica e nimic, ar trebui sa ma vedeti cat ma agit de Craciun si de Paste.

10. Ador sa dansez. Pe orice muzica

11.  Strang retete, am peste 500 mai mult ca sigur. Si le pun in practica pentru ca imi place sa imi petrec timpul gatind. 



Intrebarile adresate mie 
1. De cate ori pe zi mananci?
De maxim, maxim doua ori + ciuguleala, adica un morcov, o mandarina... etc

2. Ai urmat vreodata o dieta? Daca da, in ce a constat?
Ehehe.. aici ar fi ulte de spus. Am tinut regim si cand eram schiloada pentru ca eu ma vedeam grasa.
In urma cu 5 ani m-am ingrasatdin cauza tiroidei. Am mancat disociat 1 an intreg. Luni  - carne fiarta sau gratar, marti – legume, miercuri – peste, Joi – lactate,  vineri – este de fapt zi de oua, dar eu mancam legume, sambata – fructe, duminica – era liber la a combina alimentele, dr si atunci am mancat disociat pe mese.
Am avut o super ambitie, nu m-am abatut deloc de la regim. Mancam mult din fiecare. Preferata mea era ziua de legume. Fara sucuri, dar cu miscare alegat in fiecare seara.
Anul ce urmat, am macat tot disociat, dar pe mese. Aveam grija cum amestec felurile de mancare.

3. Faci sport? 
Acum nu. Imi formasem un obicei (de care am scris si anterior )si alegam in fiecare seara 20 de minute in afara de perioada de iarna. Din pacate, la un moment dat nu am mai putut. Tot de la tiroida mi se trage. Acum daca vine caldura voi incerca din nou.

4. Te-ai gandit vreodata sa faci o operatie estetica? Care?
Ma gandeam ca atunci cand voi vea un copil se va vedea asupra sanilor mei. Poate o ridicare daca va fi cazul.

5. Te consideri optimista sau pesimista?
Ambele. Pesimismul vine din faptul ca imi place sa iau in calcul si variantele proaste pentru a fi pregatita atunci cand se ivesc.

6. Care este cel mai mare vis al tau?
Sa gasesc un pestisor de aur, sa am dreptul la 2 dorinte. 1 – sa mai am dreptul la inca 1000 de dorinte si 2 – sa nu existe posibilitatea de a-mi fi anulata prima dorinta.

Nu acum... serios... imi doresc o casa a mea cu o gradina mica si un foisor.

7. Cum te vezi peste 10 ani?
Cu ceva mai multe riduri in plus ducand copilul la scoala sau la gradi.

8. Ce parere ai despre tine nemachiata?
Destul de buna. Eu nu ma prea machiez complex. Perle bronzante, fard, rimel si ruj. Am zile cand nu ma machiez absolut deloc.

9. Daca ai avea foarte multi bani in ce ti-ar placea sa ii investesti?
In aparatura performanta pentru business-ul pe care il avem.  
Intr-un adapost pentru caini.
As cumpara o garsoniera pentru o batrana ce traieste pe strada.  

10. Iti este frica de trecerea timpului?
Nu neaparat. Sunt constienta ca toti ajungem garboviti la un moment dat.

11. Imi vei urmari blogul de azi inainte?
Da. Deja m-am inscris. 



Intrebarile mele
1. Citesti?  Ai o carte preferata? Dar un autor?
2. Ti-ai dori sa ai vre-un talent special?
3. Daca ai putea da timpul inapoi, ai schimba ceva?
4. Ai vre-un tatuaj? Daca nu ti-ar placea unul?
5. Crezi in suflete pereche?
6. Ce crezi este frumusetea?
7. Colectionezi vre-un obiect?
8. Ce defect uman te deranjeaza cel mai mult?
9. Ai avut sau ai vre-o porecla?
10. Este o persoana spontana?
11. Cum ai ajuns sa iti faci blog?


Dau mai departe: 

Pentru ca imi place sa impac pe toata lumea si nici nu este vre-o regula impotriva, mai am inca doua raspunsuri la intrebarile puse de Miss Happy and Her Nails si Sorina


Raspunsuri Sorina 
1. Cum v-ati apucat de acest blog?
Din pasiune pentru unghii ingrijite si frumos colorate. Urmaresc de ceva vreme cateva bloguri si am zis ca as putea sa intru si eu in randul lumii.

2. Care este citatul care va caracterizeaza/va place?
Ce tie nu-ti place, altuia nu face.

3. Care este cea mai mare dorinta ?
Am scris si mai sus. Sa am o casuta a mea cu o gradina mica si un foisor. Neaparat cu foisor.

4. Cum va petreceti o zi normala din viata?
Inchis alarma la tel de minim 5 ori, trezit cu chiu cu vai, tras de al meu sot sa se trezeasca, mers la munca, stat acolo 8 ore, plecat acasa ori cu sotiorul cu masina daca plecam impreuna ori  daca nu  ratb scrie pe mine, ajuns acasa, deschis laptopul si televizorul, sters unghiile pentru a le pregati de o noua zi, facut ordine / curatenie, facut ceva de mancare daca este necesar, facut dus, dat un smac pe unghii, sters smacul partial sau complet ca nu-mi place cum arata, refacut smacul si  daca am noroc voi fi multumita, stat la laptop,uitat la tv,  pupacit sotul din dotare, din nou uitat la tv si apoi intru in mod de stand by  bustean pana dimineata.

5. Ce lucruri preferi sa faci in timpul liber?
Plimbari in parc si stat la taclale cu sotiorul meu. Daca nu am nici o sansa pentru cele doua imi place sa stau la laptop cu tv-ul deschis.

6. Daca ar fi sa pleci pe o insula pustie si ai putea sa iei doar 3 lucruri/persoane cu tine care ar fi acelea?
1. Sotul. 2. Un cutit Victorinox, oscilez intre un Swiss Champ sau Swiss Tool. 3. 1 crema de fata sau de maini

7. Numar norocos?De ce?:D (toate au o explicatie)
Cica ar fi 3, dar nu m-a ajutat in nici o situatie.

8.Cel mai frumos moment din viata ta?
O noapte intreaga petrecuta cu sotul meu pe vremea cand “ma curta”. Am stat si am vorbit o noapte intreaga. Doar vorbit si ras. 

9.Ce iti doresti cel mai mult sa realizezi?
Un copil ar fi probabil cea mai importanta realizare de acum incolo

10. Oja ta preferata.
O fi ciudat dar nu am nici una preferata. Ma indragostesc de fiecare oja pe care o folosesc si de fiecare data zic ca ea este aleasa,  a doua zi ma razgandesc. Pana acum o ora cand mi-am sters unghiile oja preferata a fost Miss Sporty Metal Flip 010 Beetle Wings. Am in plan un fel de albastru pe care nu l-am mai folosit si probabil ca va fi preferatul meu pana il voi da jos.

11. Pastrezi lucruri banale , doar pentru ca sunt speciale? (din partea cuiva special)
Da, am cateva chestii pastrate de la mama mea. 

________________________________________________________________________

1. Daca ar fi sa va caracterizati in 3 cuvinte. Care sunt acelea ?
Copilaroasa. Visatoare. Incapatanata

2. Ce zodie sunteti ?
Scorpion

3. Va place sa petreceti timpul liber in club sau sunteti o persoana mai linistita ?
Nu ma innebunesc dupa cluburi, dar atunci cand mergeam ma simteam mereu bine. Nu am mai fost de foarte timp. De... varsta.

4. Cafea sau 3 in 1 ?
Nici una nici alta. Nu imi place deloc gustul cafelei. Nu beau nici macar atunci cand sunt chioara de somn.  Beau in schimb cappucinno.

5. Ce produse folositi pentru machiajul de zi cu zi? 
Am multe zile in cand nu ma machiez deloc sau apelez doar la un ruj. Pur si simplu din comoditate. Atunci cand o fac folosesc perlute bronzante, fard, ruj si rimel. Atat.

6. Care este stilul vostru vestimentar ?
Nu am un stil anume. Ma imbrac asa cum ma simt bine si cum am chef in ziua respectiva. Nu am un job care sa-mi impuna un stil business in fiecare zi  asa ca daca nu am o intalnire si am chef sa ma incalt in adidasi, ma incalt.

7. Ce parte a corpului va place cel mai mult la voi?
Sanii

8. Ati purtat vreodata lentile de contact cosmetice? Daca da, ce culoare? 
Nup, niciodata. Dar port ochelari cu rame rosii. Se pune?:D

9. Costum de baie intreg sau deux piece?
Deux piece, clar!

10. Aveti vreo amuleta norocoasa? Si daca puteti spune, ce reprezinta?
Am avut un breloc feng shui cu o  broscuta testoasa din jad, dar mi s-a spart si nici nu mi-am mai luat alta. Daca imi aduc bine aminte era pentru sanatate.

11. Credeti ca exista viata pe planetele din galaxia noastra? Dar pe planete din alte galaxii?
Da, cred mai exista multe alte civilizatii in univers.

_____________________________________________________________________________

Pentru ca am mai primit si de la NailGlaze un set de intrebari, iata-le mai jos cu tot cu raspunsuri.

Mi-a placut mult intrebarea de la Ana si as dori sa o preiau. Realizeaza un top 5 al blogurilor de nail art.
Va suparati daca nu voi face asta? Fiecarea blog in parte are personalitatea sa in functie de persoana caruia ii apartine. Mie  imi plac toate.

Care este tipul tau de lac de unghii preferat (metalic, mat, scilipici...)?
Prefer sclipiciozitatile.

Cate sticlute de oje detii?
Eiiii... nu le-am numarat, dar clar sunt peste 100

Cat a costat cel mai scump produs pentru unghii pe care il detii?
In prezent nu am chestii scumpe. Am avut anul trecut 3 oje China Glaze, dar care au disparut. S-au evaporat. Au facut picioare.  Unde... nu stiu...

Ce tip de filme preferi?
Comedii, dar nu ma dau inlaturi nici de la filmele de groza cu toate ca imi este frica si sa ma uit la uit si apoi sa dorm.

Ce fel de aparat foto folosesti pentru a-ti fotografia unghiile?
Am un Sony Steady Shot DSC – W520

Ce culoare a avut prima ta oja?
Nu-mi mai amintesc, au trecut multi ani de atuni, dar sigur era ceva deschis la culoare pentru ca pe vremea respectiva nu imi placeau culorile aprinse.

Daca ar trebui sa-ti alegi 3 oje pe care sa la folosesti tot restul vietii, care ar fi acelea (producator si nuanta)?
Foooarte complicat. Se spune ca nemultumitului i se ia darul. Pai... cred ca eu sunt nemultumitul pentru ca nu ma pot hotara, dar daca va este mila de mine, nu ma veti lasa doar cu 3 oja. Plang sa stiti.

Preferi muntele sau marea? 
Multele

Care sunt florile tale preferate?
Iubesc atat de mult florile incat nu ma pot limita doar la un singur fel. Imi place in mod special mirosul freziilor si al zambilelor.

 In cat timp realizezi o manichiura
Depinde.  Undeva la o ora...  o ora si... 



Subscribe Via Email
Un produs Blogger.