Books, Beauty & Stuff

28 martie, 2013

Un fel de floricele

Salutare fetele,

Azi nu am avut o stare de spirit extraordinara si totodata nici chef, dar am zis ca totusi sa nu le las simple si am prestat aceste asa zise floricele:  2  puncte colorate  alaturate (in cazul meu o nuanta de portocaliu) si alte doua verzi sub ele, se trage cate o line de la portocaliu pana mai jos de verde si gata floricelele. Ce ziceti?



26 martie, 2013

25 martie, 2013

21 martie, 2013

18 martie, 2013

Candy shop




Hello!

Imaginea de mai sus reprezinta inspiratia mea pentru unghiutele de astazi.  
Baza este Miss Sporty Lasting Colour 480. Sunt dezamagita de aceasta oja. Se aplica neuniform si nici dupa 3 straturi nu uniformizeaza. 
Am achizitionat-o saptamana trecuta si imi pare tare rau de ea,  chiar imi place nuanta.  
Si totusi, ii voi mai da o sansa candva in viitor. Nu stiu de ce, dar intotdeauna refolosesc  o data, o oja ce nu a avut rezultate tocmai bune. 



15 martie, 2013

14 martie, 2013

13 martie, 2013

Sateen


Seara buna, fetele!

Va arat rapid ce am purtat astazi pe unghii. Din pacate nu am apucat sa fac pozele la lumina zilei asa ca sunt facute acum cu blitz.

Am o lipsa crunta de idei pentru titluri. Astazi dupa 5 minute cu ochii pironiti in spatiul pentru titlu, nu am reusit sa obtin de la mine vreo idee mai buna decat denumirea ojei folosite. 


12 martie, 2013

06 martie, 2013

Cadoul meu de la Moraz


Ta, na, nam... am primit un cadou de 1- 8 martie si merita sa vi-l arat si voua.
Este vorba despre o crema de maini si o lotiune de corp, ambele marca Moraz / Israel.  Sunt extrem de incantata de ele.

Moraz, sunt produse naturale destinate tratari diverselor probleme ale pielii in acelasi timp protejand si hranind pielea. Cea mai utilizata planta este Polygonum, cu un lung sir de proprietati medicale. Iata ce zice producatorul despre ea:  

Substante active: Vitamina C, flavonoide, taninuri, alcaloizi.

Proprietati: Antiseptic, antioxidant, antiinflamator, antibacterian, astringent, antimicrobian, diuretic, hemostatic, eficient în problemele respiratorii, bronsita, tulburari circulatorii, util în igiena orala, în hepatita, laringita, herpes, plagi, gingivita.


Utilizari: Renumit în medicina populara pentru ca opreste hemoragiile, amelioreaza pâna la disparitie abcesele cronice si echilibreaza nivelul zaharului din sânge. Cercetarile clinice moderne au demonstrat o certa eficacitate  în cazul inflamatiilor, al infectiilor (inclusiv al celor de natura virala), în cicatrizarea plagilor, în tulburari vasculare etc. Este una dintre cele mai eficiente plante în abordarea problemelor dermatologice. Adecvat pentru uz extern

Pe langa aceasta, mai sunt folosite alte 14 plante din Israel, toate crescute in mediu organic. Au fost dezvoltate formule variate in care procentul ingredientilor activi este de 75 -100%.

Mai multe despre gamele de produse aici.

Asadar, am folosit deja crema de maini . Ca o prima impresie, lasa pielea foarte fina. Voi vedea  daca chiar aduc beneficiile  cu care se lauda. Promit ca revin cu detalii in cateva zile. Deocamdata, am vrut doar sa vi le arat.
Pupici!




Saran wrap


Salutare fetele!

Pentru astazi, fortata de imprejurari am incercat tehnica saran wrap. Pentru prima oara mi-au iesit rezonabil, nu ca ar fi cine stie ce mare greutate.

Initial, m-am orientat catre un model unde urma sa folosesc  noile mele oje Chissa 217 si Avon Vintage Boutique.  De fapt, aceleasi din postarea de astazi, doar ca Chissa aplicata pe normal pe unghie face niste bule de toata frumusetea.   
Mai am Chissa si nu am mai patit asa cu nici una. Necesita aplicare in 3 straturi, iar la al doilea strat oricat de subtire ar fi aplicat tot face bule.  Am incercat aseara de 4 ori, fara vre-un rezultat. Asa ca astazi  le-am luat  la munca si am prestat rapid modelul ce vi-l prezint  mai jos.
Despre cea de la Avon, doar lucruri bune, se aplica usor in doua straturi, nu face bule si se usuca destul de rapid. Una peste alta, mie imi place combinatia dintre cele doua oje. 





04 martie, 2013

Culoare


Inspirata de  vremea frumoasa si de amintirea desenelor cu creioane colorate ale copilariei, ieri am pus in aplicare unghiutele ce le vedeti mai  jos. I-au placut si cumnatei  mele, asa ca aseara le-am reprodus pe unghiile ei.   

Mie imi plac si le port cu drag, cu toate ca in afara de cumnata mea nu cunosc persoane care sa poarte asa ceva. 



01 martie, 2013

Subscribe Via Email
Un produs Blogger.