Books, Beauty & Stuff

30 noiembrie, 2013

Autumn and Winter Nail Art Challenge - Glitter

Cam tarziu pentru o postare, dar acum am terminat de editat pozele si am vrut sa va arat modelul glitter realizat pentru colaborarea noastra de iarna. Am folosit oja alba Farmasi 02 si sclipiceala de la Flormar, GL09. Initial am vrut sa folosesc o baza bleumarin, dar am vazut undeva (sigur pe un blog, dar nu mai stiu pe care) varianta cu baza alba. Mi-a placut mai mult decat ideea mea si am pus-o in aplicare. Acolo unghiutele erau mai lungi si efectul mai placut, dar imi place cum se vede si pe unghiile mele micute. Sper ca si voua. 
Sa vedem si celelalte modele glitter, postate la timp, nu ca mine. :D In toate listele sunt prima, doar la postat ultima. 


27 noiembrie, 2013

Autumn and Winter Nail Art Challenge - Purple

Am asteptat cu indarjire temele de iarna din colaboarea noastra Autumn and Winter Nail Art Challenge.Imi pare rau ca nu am putut fi prezenta la ele asa ca incerc sa le reiau de unde am ramas cu tema Purple. 

M-am necajit pentru ca aparatul meu nu a vrut sa scoata culoarea  ojei.  Este vorba de cea de la Golden Rose, primita de la Carla, nr 54 mai exact.  Am facut pozele si afara si in interior, dar degeaba. Parca se vede mai bine in poza din postarea anterioara. 
Si pentru ca deocamdata gasesc nici o solutie, va las cu pozele realizate astfel. 
Si celelalte participante la colaborare:


07 noiembrie, 2013

Autumn and Winter Nail Art Challenge - Penguin

Seara buna, 
Postarea de astazi ii este dedicata lui Pingu. Mai exact, prima postare din temele de iarna a colaborarii noastre de sezon. 
Ojele crapacioase nu mai sunt la moda, dar mi s-a parut a fi o varianta potrivita pentru acest model asa ca am apelat la Gabrini Graffiti 08. Celelalte doua sunt Avon Blue Water Lilies si Leydi 793. Sper sa va placa de Pingu al meu, cel colorat cu acrlice. 
.


06 noiembrie, 2013

Autumn and Winter Nail Art Challenge - Pink, After Halloween

Seara buna!
Nu am vrut sa treaca ziua aceasta fara sa va arat unghiutele mele roz pentru colaborarea de saptamana trecuta. Tin sa mentionez ca ideea roz a apartinut Carlei. Eu nu am vrut, ea a vrut... .  Eu ziceam ca nu merge incadrat in teme, ea zicea ca avem nevoie si de ceva mai viu colorat. Asa ca... vedeti cine a castigat, nu?Trebuie sa recunosc ca acum imi place idea unei manichiuri roz dupa atatea fantome insangerate. 
Unghia aratatorului se vede ciudat pentru ca mi s-a rupt aproape de la mijloc. Am aplicat oja mai mult pe piele. Pozele nu sunt nici ele prea clare pentru ca sunt facute pe inserat in interior iar aparatul foto nu a colaborat deloc cu mine. Si gata cu vorbaria,  sa vi le si arat:
De ieri, am trecut la cea de  a doua parte a colaborarii, cea cu teme de iarna pe care eu de abia o asteptam. Si de bine ce eram atat de nerabdatoare, nu am reusit sa ma incadrez  pentru a posta la timp asa ca maine va voi prezenta modelul meu cu pinguin.  
Pana atunci, astept cu mare drag comentariile voastre. Kiss, kiss!


Subscribe Via Email
Un produs Blogger.