Books, Beauty & Stuff

27 noiembrie, 2014

Irezistibil de Jill Shalvis

Titlu oficial: Simply Irresistible ( 2010 )
Gen: Contemporary romance
Aparitie: 2012
Pagini: 245
Editura: Lira
Traducere: Alexandru Macovescu
Seria: Lucky Harbor – Simply Irresistible ( Irezistibil ), The Sweetest Thing, Heating Up de Kichen, Head Over Heels, Lucky in Love, At Last, Forever and a Day, Under de Mistletoe, It Had To Be You, Christmas in Lucky Harbor, Always On My Mynd, Once In a Lifetime, It’s in His Kiss, He’s so Fine, One in a Milian, Merry Christmas, Baby.
  
Maddie More se afla in drum spre Lucky Harbor pentru a se intalni cu cele doua surori si a lua in grija hanul mostenit de la Phoebe, mama lor. Maddie nu a cunoscut-o pe Phoebe prea bine pentru ca de la cinci a fost crescuta de tata. Celelelte doua surori vitrege, Chloe si Tara, au fost de asemeanea crescute de tati. Iar acum urma sa le intalneasca pentru prima oara dupa cinci ani.
Chloe era Copilul Rebel, Tara era Magnolia de Otel, iar Maddie era Soricelul care acum nu mai avea de gand sa se mai lase condusa de altii. Isi dorea o noua viata, lasase in urma job-ul pentru care a facut multe si tocmai fusese concediata, dar si pe fostul iubit.
Pe drum insa era sa loveasca un motociclist, genul de baiat rau absolut superb si care din fericire pentru ea nu parea furios.  

Hanul nu era deloc asa cum se asteptau cele trei surori. Nu era vorba doar de tonele de praf, ci de lucrarile care erau necesare pentru a-l aduce intr-o stare acceptabila.  Tara dorea sa il vanda imediat si sa imparta banii in trei, mai ales ca venise la pachet cu o ipoteca imensa, dar Maddie isi dorea sa-l pastreze pentru ca in alta parte nu avea sa se duca. A existat si o suma de bani ramasa de la parintii mamei, dar se pare ca nici una dintre ele nu o mostenise.

Mai tarziu, aflata in fata unui bar, Maddie se impiedica de bordura si cade cu tot cu motocicleta aflata acolo. Surpriza, era chiar a „Motociclistului Sexy”.  Accepta sa bea ceva, culmea in barul Coliba Iubirii al carui coproprietar era. Se numea Jax Cullen si era extrem de atras de ea.  Maddie nu era inca pregatita sa accepte alt barbat, iar Jax isi dorea o relatie serioasa, dar nu prea avea incredere in el pentru greselile din trecut. Seara ii aduce totusi la un sarut, de care a doua zi stia tot oraselul. Era suficient de fapt sa stie o singura pesrsoana, ca in scurt timp vestea se ducea instant. Si inca ce veste era acesta!

Maddie reuseste sa obtina de la Tara o pasuire pentru o minima renovare, spera la o noua refinantare si daca totul mergea bine ea ar fi ramas acolo pentru a se ocupa de han. Suna in miez de noapte la unica firma de renovari din Lucky Harbor lasand un mesaj „disperat”.

A doua zi Jax se prezinta la usa, „parea puternic si rau si asa de sexy, ca-ti venea sa faci moarte de om pentru el”, iar Maddie ii tranteste usa in fata. Aratau toate trei ca niste creaturi salbatice, de parca au baut toata noaptea si apoi au dormit pe jos sub bradul incropit cu ce au gasit prin bucatarie, lucru pe care l-au si facut de altfel.   
Avea de gand sa fie sincera si ii explica ca seara trecuta a fost o greseala, iar ea nu are nevoie de barbati pentru ca a renuntat la ei. Doar ca... Jax venise pentru firma de renovari, firma lui mai exact.

Dispus sa ii dovedeasca ca intre exista o atractie puternica sau poate  mai mult, Jax se implica in renovarea hanului. El era primarul oraselului, fost avocat de renume si actualmente indragostit de Maddie. Dar va mai avea incredere in el cand va afla ca este a fost avocat? De ce a renuntat la cariera si venit in Lucky Harbor? Ce s-a intamplat cu banii ramasi de la parintii mamei? Vor reusi sa puna hanul pe picioare sau il vor vinde?

Nota personala: Am ramas putin blocata pe aceasta povese, dar nu intr-un sens negativ. Pur si simplu mi-a placut enorm de mult. Are de toate, si mister si dragoste si momente comice.
Intepaturile mereu prezente dintre Tara si Chloe sunt partea amuzanta, alaturi de capitularea lui Maddie. Toate cele trei surori au in spate un trecut pe care fiecare si-a dorit sa il ascunda. Doua au iesit la iveala, a mai ramas doar unul, cel al lui Chloe. 

Am fost curioasa in privinta mostenirii ce trebuia sa le revina, dar nu ma asteptam la o astfel de legatura. Autoarea a jonglat de minune cu toate informatiile oferite in acest volum pregatind astfel o alta poveste. Bineinteles acum sunt nerabdatoare sa citesc si celelalte volume, dar prea curand nu cred ca se va intampla. Ar fi mult prea frumos sa se traduca si acelea, doar ca au trecut deja doi ani de la aparitie asa ca... 

Irezistibil  m-a facut sa zambesc pentru ca chiar este irezistibil. Sunt sigura ca imi va ramane mult timp in minte. Trasmite emotie din plin si are ceva aparte care atrage ca un magnet. E romantica, dar si sexy. 
Prin Maddie m-am vazut pe mine, neatenta, mereu lovind cate ceva. A fost transcrisa ca un personaj real, cat despre Jax... ce pot sa spun despre un astfel de barbat, decat wow! :D Si nu ma refer strict la aspectul fizic, cine a citit cartea intelege ce vreau asa spun. Cine nu, e invitat sa o faca. Poate doar pentru chimia intensa dintre cei doi si tot merita.  
Este perfecta pentru a fi citita pe o vreme urata ca cea de acum pentru ca are puterea de a incalzi sufletul. 

Nota: 10 /10

Va invit sa le faceti o vizita si celorlalte fete pentru ca sigur au ales carti interesante pentru astazi:



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe Via Email
Un produs Blogger.